0
0
0

Теплий осінній шарф із пряжі Brilliant


Теплий осінній шарф із пряжі Brilliant

Смугастий в'язаний шарф із пряжі Brilliant - справжня знахідка для осені та зими. Він зв'язаний із тонкої пряжі, але полотно досить тепле. 

Родзинкою цього шарфа є поєднання кольорів, а саме теплих і холодних відтінків, а тонка темно-зелене смужка ніби їх розділяє і водночас доповнює. 




Для його створення пішло досить багато часу, але це був додатковий проект для відпочинку, оскільки не потребував постійного зосередження на візерунку. Використала хусткову в'язку розділену I-cord, і візуально сформувались на полотні такі собі кольорові комірки. 
Трохи характеристик:
В'язала спицями - 3 мм в одну нитку.
Розмір: довжина - 164 см, ширина 34 см.
Ширина смужки одного кольору - 7,5 см.
Використала чотири кольори: Brilliant - кава з молоком, темний беж, пряжене молоко, Cashemere wool - болотний (тонка смужка).





Цей шарф вийшов досить довгим, можна повноцінно двічі загорнути в нього шию, або зробити один оберт і вкутати груди рештою полотна. У ньому дуже затишно, і пасує він під пальто, під легку куртку чи пуховик.
Добре зігріває і створює атмосферу захищеності.

Ми з подругою зробили фото в один із золотих осінніх днів у Стрийському парку, де красиво лежало листя і було трохи сонячно.

Шарф мене зігрівав не лише в кадрі, а й опісля впродовж довгої прогулянки додому. 



Якщо Вас цікавить, як зв'язати i-cord в полотні, то маю додатково відео-замальовку.

Коментарі
Схожі статті
26.02.2020
Кардиган із пряжі Етно-Премія Лонг
Кардиган із пряжі Етно-Премія Лонг
Теплий кардиган для морозної днини зв'язався із пряжі Етно-Премія Лонг...
20.03.2020
В'язана жилетка із рельєфним візерунком із Напівшерсті
В'язана жилетка із рельєфним візерунком із Напівшерсті
Це чудова жилетка для прохолодної весни чи осені, добре зігріває спинку і лишає руки вільними.  Обрала поєднання бузкового та блакитного кольорів...
17.01.2020
Підбірка моделей для в'язання із пряжі Віта Брілліант
Підбірка моделей для в'язання із пряжі Віта Брілліант
Brilliant - якісна напів вовна від німецького виробника Vita.Вона досить тонка, у мотку 100 грам - 380 метрів, має рівномірну скрутку і дуже м'яка на дотик.Пасує для в'язання дитячих виробів та виробів для дорослих, як гачком, так і спицями...
31.10.2020
5 рельєфних візерунків для товстої пряжі Capsule
5 рельєфних візерунків для товстої пряжі Capsule
У цьому дописі ділимось з вами нашими улюбленими рельєфними візерунками із пряжі Капсула, які будуть пасувати для в'язання жилеток, кардиганів, светрів та широких шарфів. ..